• Online verdiepende cursus Vedische Astrologie

    Start op 24 februari 2025

Dé online cursus voor verdieping in Vedische Astrologie

Herken jij je in de onderstaande leerdoelen?

Wil je je kennis van vedische astrologie naar een hoger niveau tillen en diepgaande inzichten verkrijgen in personen, hun kwaliteiten en hun levenspad?

  • Ontdek de diepere betekenis en verbindingen van hemellichamen, sterrenbeelden en astrologische huizen.

  • Leer diepere geheimen van een geboortehoroscoop en begrijp de verschillende levensgebieden van een persoon meer in detail.

  • Anticipeer op ongunstige hemelse invloeden en leer hun diepere betekenis op iemands levenspad.

  • Ga verder dan tijdelijke remedies en leer vedische astrologie als kompas te gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling.

  • Leer de subtiele nuances van vedische astrologie en leer vedische astrologie met het juiste perspectief te gebruiken.

  • Ontwikkel (communicatieve) vaardigheden om ethisch en verantwoord astrologische readings te geven.

  • Leer hoe je de rol van goddelijke energieën als gidsen in iemands leven kunt begrijpen en integreren op een dieper niveau.

  • Krijg inzicht in de karmische patronen en levenslessen die iemand meebrengt vanuit vorige levens, en hoe deze het huidige leven beïnvloeden.

Deze cursus geeft je de kans om je astrologische kennis verder te ontwikkelen en nog diepere, persoonlijke inzichten te ontdekken. Het is een reis die je niet alleen meer over astrologie leert, maar ook over jezelf en de wereld om je heen.

Hoe werkt het?

Je krijgt toegang tot een beveiligde online omgeving waarin alle lessen en het lesmateriaal staan. Daarbij kun je altijd terecht voor vragen via de besloten online omgeving op deze website. Je hebt in totaal 60 weken toegang tot deze besloten online omgeving. Zo heb je voldoende tijd om de lesstof goed door te nemen en te oefenen.

Vedische astrologie is als een taal. Als je deze taal begrijpt, is het alsof het universum tot je spreekt.

20 lessen

Les 1:

BASISPRINCIPES

Je leert de belangrijkste basisprincipes voor het verkrijgen van diepere inzichten uit iemands geboortehoroscoop. Ook testen we jouw basiskennis van vedische astrologie.

Les 2:

METHODE VOOR HOROSCOOP LEZEN

Je leert een praktische methode om een horoscoop stapsgewijs door te nemen en de belangrijkste inzichten eruit te halen.

Les 3:

PERSOONLIJKHEID

Je leert de persoonlijkheid van iemand te beschrijven op basis van de geboortehoroscoop. Ook leer je hun karakter, gedrag, emoties en levenshouding te begrijpen.

Les 4:

FINANCIËN

Je leert de financiële karma’s van iemand te analyseren, inclusief hun psychologie rondom rijkdom. Hiermee kun je iemands financiële situatie beter begrijpen en verbeteren.

Les 5:

CARRIÈRE

Je leert de karma’s rondom carrière- en beroepsmogelijkheden van iemand te analyseren. Hiermee kun je iemands werksituatie beter begrijpen en verbeteren.

Les 6:

WOON- EN VERBLIJFPLAATS

Je leert de karma’s rondom woon- en verblijfplaats van iemand te analyseren. Hiermee kun je iemands thuissituatie beter begrijpen en verbeteren.

Les 7:

GEZONDHEID

Je leert de karma’s rondom de gezondheid van iemand te analyseren. Hiermee kun je iemands gezondsheidsindicaties beter begrijpen en verbeteren.

Les 8:

RELATIES

Je leert de karma’s rondom de relaties van iemand te analyseren. Hiermee kun je iemands relaties of huwelijk beter begrijpen en verbeteren.

Les 9:

KINDEREN

Je leert de karma’s rondom de kinderen van iemand te analyseren. Hiermee kun je iemands kinderen en de relatie met hen beter begrijpen en verbeteren.

Les 10:

FAMILIEZAKEN

Je leert de karma’s rondom de familie van iemand te analyseren. Hiermee kun je iemands familiedynamiek en -relaties beter begrijpen en verbeteren.

Les 11:

VRIENDEN

Je leert de karma’s rondom de vrienden van iemand te analyseren. Hiermee kun je iemands vriendschap en sociale netwerken beter begrijpen en verbeteren.

Les 12:

SPIRITUALITEIT

Je leert de karma’s rondom de spiritualiteit van iemand te analyseren. Hiermee kun je iemands spiritualiteit en bewustzijnsniveau beter begrijpen en verbeteren.

Les 13:

ISHTA DEVA/DEVI ALS GIDS

Je leert de diepere betekenis van de Ishta Deva/Devi en manieren om je met hem/haar te verbinden. Hiermee kun je jouw spirituele groei bevorderen.

Les 14:

VEDISCHE ASTROLOGIE ALS KOMPAS

Je leert hoe je vedische astrologie kunt gebruiken om jouw leven meer te plannen, te anticiperen op gebeurtenissen en astrologische inzichten strategisch toe te passen.

Les 15:

OMGAAN MET ONGUNSTIGE TIJDEN

Je leert hoe je uitdagende periodes kunt herkennen, je hierop kunt voorbereiden en wat je kunt doen om de uitdagingen te verzachten. Het gaat hierbij om dagelijkse remedies.

Les 16:

ETHIEK BIJ LEZINGEN

Je leert ethische principes waar je je als vedisch astroloog aan hoort te houden. Ook leer je hoe je jouw astrologische bevindingen ethisch en verantwoord kunt communiceren.

Les 17:

VIMSHOTTARI DASHA

Je leert hoe je dasha-perioden kunt analyseren en interpreteren. Hiermee kun je de belangrijkste inzichten van de dasha’s en bhukti’s herkennen en toepassen.

Les 18:

COMPLETE ANALYSE

Je leert hoe je een complete analyse kunt maken van iemands geboortehoroscoop op basis van wat je tot nu toe in de basiscursus en verdiepende cursus hebt geleerd.

Les 19:

CASE STUDY

Je past de opgedane kennis toe op een voorbeeldhoroscoop. Eerst lopen we samen een horoscoop volledig door, waarna je zelf aan de slag gaat met een praktijkoefening.

Les 20:

JE VERDER VERDIEPEN

In de laatste les geef ik je praktische tips om je verder te verdiepen in vedische astrologie. Ook geef ik een introductie in hoe je vedische astrologie kunt integreren in andere methoden.

Tijdens de cursus krijg je vele praktijkoefeningen die je helpen om horoscopen te lezen en te interpreteren, waardoor je een waardevolle bron van wijsheid en richting in je leven creëert.

Waar heb je toegang toe?

€847 €647

in 10 termijnen betalen mogelijk*

  • INCLUSIEF BASISCURSUS t.w.v. €349 (start 7 oktober 2024)

  • 16+20 lessen ondersteund met praktische voorbeelden

  • 9+12 maandelijkse live groepssessies van 1 à 2 uur via Zoom, waarin we de lesstof gezamenlijk doornemen en er ruimte is voor vraag & antwoord.

  • 16+20 verhelderende video’s

  • Werkbladen Vedische Astrologie

  • Meer dan 200 praktische oefeningen

*Administratiekosten van toepassing

€699 €499

in 10 termijnen betalen mogelijk*

  • 20 lessen ondersteund met praktische voorbeelden

  • 12 maandelijkse live groepssessies van 1 à 2 uur via Zoom, waarin we de lesstof gezamenlijk doornemen en er ruimte is voor vraag & antwoord.

  • 20 verhelderende video’s

  • Werkbladen Vedische Astrologie

  • Meer dan 100 praktische oefeningen

*Administratiekosten van toepassing

Wie ben ik?

Namaste! Ik ben Ranjita, de persoon achter HindoeDharma.nl. Mijn passie voor spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling vormen de kern van wie ik ben en wat ik doe.

Opgegroeid in een orthodoxe hindoefamilie, was ik al op jonge leeftijd op zoek naar antwoorden. Vanaf mijn 9e jaar begon ik mijn spirituele reis, gedreven om alles over de Hindoe Dharma te leren. Sinds 2006 deel ik mijn ontdekkingen en ervaringen via deze website, omdat ik geloof dat kennis delen anderen kan helpen op hun eigen zoektocht.

Vedische astrologie kwam in 2013 op mijn pad en heeft mijn leven getransformeerd. Het heeft me geholpen om mezelf beter te begrijpen en moedigde me aan om voluit te leven. Op cruciale momenten in mijn leven wees vedische astrologie me de juiste weg. Van 2016 t/m 2020 volgde ik de beroepsopleiding Vedische Astrologie om mijn kennis en ervaring te verdiepen. Ondertussen gaf ik al sinds 2014 dagelijks astrologische consulten om anderen te helpen inzicht in zichzelf en hun leven te krijgen.

Ik heb ervaren dat vedische astrologie een krachtig hulpmiddel is om je levenspad te begrijpen en te sturen. Daarom maak ik deze kennis al jaren toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun achtergrond. Dit doe ik in een cursus waarin ik je stap voor stap door de materie begeleid en waarbij er volop ruimte is om vragen te stellen en het lezen van janma kundali’s onder de knie te krijgen.

Tot nu toe heb ik meer dan 120 cursisten begeleid in hun reis door de vedische astrologie. Met de kennis en ervaring die ik in de afgelopen elf jaar heb opgedaan, heb ik de online cursus Vedische Astrologie ontwikkeld. In slechts drie maanden krijg je een solide basis om geboortehoroscopen te lezen en meer inzicht te krijgen in jezelf en je levenspad.

En dit is nog maar het begin. In februari start een vervolgcursus, waarin je dieper in de materie duikt en nog nauwkeurigere inzichten verkrijgt op basis van een geboortehoroscoop. Mijn doel is om jou de tools te geven om je eigen leven en dat van anderen beter te begrijpen en te verrijken.

Veelgestelde vragen

Ja, deze cursus is alleen bedoeld voor mensen die bij mij de basiscursus Vedische Astrologie hebben gevolgd.

Nee, de cursus en al het lesmateriaal zijn geheel in het Nederlands. Eventuele sanskriettermen geef ik met Nederlandse vertaling.

Jazeker. Het e-learningsysteem is heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft geen technische kennis te hebben. Natuurlijk kun je mij ook altijd benaderen als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Je hebt alleen een internetverbinding en een internetbrowser (zoals Google Chrome) nodig. Het maakt niet uit wat voor computer je hebt. Je kunt de cursus zelfs volgen vanaf jouw laptop, tablet of smartphone.

Ja, je kunt in 10 termijnen betalen. De eerste termijn betaal je direct bij je inschrijving en voor de rest van de termijnen ontvang je elke maand een factuur.

Jazeker. Je kunt alle lessen gewoon volledig volgen. Je hebt in totaal 60 weken lang toegang tot het systeem en kunt de lessen volgen op je eigen tijd, dag en locatie (dus zelfs op vakantie, als je dat zou willen). Ook als je een weekje even geen tijd hebt, kun je de week erop de les gewoon inhalen.

Je hebt 60 weken lang toegang tot de lesomgeving. Alle lessen van de basiscursus zullen er vanaf dag 1 van de cursus op staan. Bij de verdiepende cursus wordt elke week 1 les toegevoegd.

Dat verschilt per les, omdat het ene onderwerp eenvoudiger en/of kleiner is dan het andere. De minimale lesduur is 30 minuten, exclusief het zelf aan de slag zijn met de oefeningen in de werkboeken. Over het algemeen kun je rekening houden met een studielast van 2-3 uur per les.

Je hoeft natuurlijk niet een hele les in één keer te volgen. Je kunt altijd pauzeren en later of op een andere dag verder gaan. Ik probeer de langere lessen zoveel mogelijk in delen op te nemen, zodat het makkelijker is te navigeren.

Je kunt het beste rekening houden met een studielast van 1 tot 2 uur per week als je het verspreid over de beschikbare 60 weken. Dan weet je zeker dat je het maximale uit de cursus kunt halen.

Jazeker! Volg wel eerst de basiscursus voordat je met de verdiepende cursus aan de slag gaat. Voor oud-cursisten geldt een gereduceerd tarief van €189 voor de basiscursus. Stuur mij een e-mail als je hier gebruik van wilt maken.

Jazeker! Betalen blijft alleen wel in euro. Als je een bankrekening in een andere valuta hebt, zou je gebruik kunnen maken van Wise. Dit is een online service waarmee je veel voordeliger geld kunt overmaken naar bepaalde andere valuta’s.

Stuur mij een e-mail als je geen Nederlandse bankrekening hebt en je wilt inschrijven voor de cursus. Mijn e-mailadres is Ranjita@hindoedharma.nl.

De prijs die je betaalt, is voor een gehele cursus van 20 uitgebreide lessen, 12 live sessies en inclusief lesmaterialen en werkboeken die ik zelf persoonlijk heb samengesteld. Je profiteert van mijn 4 jaar intensieve studie en 11 jaar praktijkervaring in vedische astrologie. Kennis die ik in al die jaren heb verzameld, deel ik met jou in deze cursus.

Tijdens de cursus kun je onbeperkt vragen stellen via e-mail. Dit betekent dat je altijd begeleiding en ondersteuning krijgt wanneer je die nodig hebt.

Naast mijn tijd en expertise maak ik natuurlijk ook kosten voor de websiteontwikkeling, hosting en technische applicaties die nodig zijn voor de cursus. Verder draag ik ook de nodige premies en belastingen af aan de Belastingdienst.

Heb je een klein budget en wil je toch deelnemen aan de cursus? Meld je dan vroeg aan, zodat je gebruik kunt maken van de early bird aanbieding.

Twijfel je nog?

Twijfel je nog of deze cursus iets voor jou is? Bel me vrijblijvend: +316 370 491 76, of via Skype op skypenaam: Ranjitadevi.

Ja, ik wil vedische astrologie leren!

Inschrijven online cursus Vedische Astrologie

In één keer betalen










(Lees hier de algemene voorwaarden)
(Lees hier het privacybeleid)

Totaal: € -

Verdiepende cursus in 10 termijnen betalen











(Lees hier de algemene voorwaarden)

(Lees hier het privacybeleid)




Maandelijkse betaling € -

Beide cursussen in 10 termijnen betalen











(Lees hier de algemene voorwaarden)

(Lees hier het privacybeleid)




Maandelijkse betaling € -