Drukte, drukte, drukte, er lijkt geen eind aan te komen. Het lijkt wel een smoes om niet te doen wat van je wordt verwacht. Ik word er soms ook gek van om telkens weer te laten weten dat ik het druk heb. Als de site niet wordt geüpdatet, dan weten jullie dat vanzelf wel. Zoals sommige mensen weleens zeggen: “Ranjita heeft geen sociaal leven. Ze werkt alleen maar.”

Tja, kaa karak hoy, zonder werk heb ik geen doel in mijn leven. Ik moet mezelf wel nuttig maken, toch? Oke, nu heb ik de site al een tijdje niet geüpdatet, dus wat dat betreft ben ik niet erg nuttig geweest. Maar de mails, reacties en telefoontjes zijn in elk geval beantwoord. Het is een hartstikke leuke bezigheid. Geweldig om je zo in te zetten voor je medemens. Het geeft me voldoening. Maar elke dag een artikel publiceren is me toch veel gevraagd. Elke keer vraag ik mezelf weer: “Waarover moet ik noú weer schrijven?” Er zijn zoveel onderwerpen in de Hindoe Dharma, dat ik niet meer weet waarover ik moet schrijven. Dus als jullie leuke ideeën hebben, laat het dan zeker weten!

1 antwoord
  1. Sharina zegt:

    Uw inspiratie inspireert mij ook om mij meer te gaan verdiepen in ons geloof. Bedankt dat u uw kennis deelt. Ik vind het echt geweldig dat u zoveel informatie en kennis heeft en dat u deze website bent begonnen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *