Het nieuwe jaar is begonnen, volgens de Westerse jaartelling. Vaak maken we allerlei voornemens als het nieuwe jaar nadert. Zo had ik ook elk jaar weer mijn voornemens. Elk jaar maakte ik weer hele schema’s van wat ik allemaal zou doen en wanneer. Maar uiteindelijk kwam er niets van terecht. Dit jaar heb ik dus geen voornemens. Ik zie wel wat op mijn pad komt.

Natuurlijk heb ik wel bepaalde ideeën bij mijn levensloop dit jaar, maar het meeste wat ik zal meemaken is onbekend. Laat staan wat voor ideeën en gedachten ik nog zál krijgen dit jaar. Wat een avontuur is het! Maar ik mag het wel. Het is altijd goed om nieuwe uitdagingen te krijgen. Dat houdt je tenminste wakker. Niet te geloven dat ik dit zeg…

Één ding is zeker: Voor mij is dit nieuwe jaar écht een nieuw begin. De vorige jaren zei ik het ook al tegen mezelf, maar dit jaar is het zeker. Met een aanloop van zo’n tien weken spring ik het nieuwe jaar in. Het verleden achter me latend, met een positieve blik, nieuwe energie en een lijst vol taken verwelkom ik het nieuwe jaar (of andersom, ‘t is maar hoe je ‘t ziet).

Ik wens iedereen een heel gelukkig nieuwjaar. Moge dit jaar veel liefde, geluk en gezondheid met zich meebrengen voor een ieder. Als u voornemens hebt, heel veel succes ermee. En zoals een vriend van me tegen me zei: “Never give up on things that make you really happy!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *