Sinds kleinsaf heb ik al een soort gave. Ik krijg weleens boodschappen van geesten waarmee ik anderen kan helpen. Zo heb ik een keer in mijn ‘visioen’ gezien dat mijn buurjongen iets aan zijn longen zou krijgen. Ik vertelde het hem en hij vond het maar raar. Toch besloot hij zich te laten onderzoeken en toen bleek dat hij longkanker had. Als ik dit soort dingen aan mensen vertel, dan vinden ze het geweldig en wonderbaarlijk. Maar ik weet wat er met me gebeurt als ik die visioenen krijg.

Ik krijg de visioenen altijd ‘s nachts, waardoor ik maar weinig slaap. Het contact met geesten kan je zo erg slopen! Het lijkt mijn fysieke en mentale kracht uit me te zuigen. Dat is nogal freaky. Zo’n gave hebben is leuk en aardig, maar als je er niet mee kan omgaan, dan kan het veel schade toebrengen. En dat is precies wat er bij mij aan de hand is. Het nadeel is dat die geesten steeds terugkomen, zelfs als ik ze vraag om weg te blijven. Misschien is mijn geest te zwak of wil ik van binnen niet van die gave af.

Het is nogal freaky. Inmiddels is het doorgestegen naar mijn psyche. Ja, wat begon als een mooie gave om mensen te helpen, is uitgemond tot regelmatige bezoeken aan de psychiater. Mijn psychiater is gelukkig een Indiër en die begrijpt de situatie wel. Hij heeft ook van die geesten-dingetjes gestudeerd en helpt me goed op weg om van de geesten af te komen. Sinds mijn psychiatrische behandelingen heb ik geen last meer van geesten. Ik moest namelijk verschillende rituelen verrichten en daarna hield het op. Nu moet mijn psyche alleen nog normaal worden en het ‘normale leven’ oppakken. Daar ben ik al een half jaar mee bezig en er is maar een kleine vordering in het proces. Dat duurt dus nog wel even.

Kortom: bovenzinnelijke gaven zijn heel leuk, maar ze kunnen ook veel schade toebrengen! Als je een gave hebt, wees dan dus niet zo dom als ik, ga meteen naar een geleerde en betrouwbare pandit om het te leren kanaliseren!!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. fortnite hacks schreef:

    … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: hindoedharma.nl/blog/gaven-zijn-niet-altijd-zo-cool/ […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *