HindoeDharma.nl bestaat 13 jaar. Hoewel de tijd op de momenten zelf zo langzaam leek te gaan, voelt het nu alsof de jaren voorbij zijn gevlogen.

Steeds meer mensen weten HindoeDharma.nl te vinden als zij vragen hebben over het hindoeïsme, maar ook voor janma kundali’s, astrologische readings en als het gaat om vedische kennis als instrument voor persoonlijke ontwikkeling, voor personal coaching bijvoorbeeld of privélessen.

Soms is het fijn om gewoon een luisterend oor te hebben, persoonlijk advies of iemand met wie je regelmatig kunt klankborden. Ik voel me dankbaar en gezegend dat mensen mij hierin vertrouwen, ik een steun mag zijn voor anderen en een bijdrage mag leveren aan hun zoektocht.

Ik ben er steeds meer van overtuigd dat het opzeggen van mijn baan vorig jaar de beste keuze is geweest die ik had kunnen maken. Het zorgt ongetwijfeld voor veel minder inkomsten, aangezien HindoeDharma.nl voor een groot deel een vrijwillig initiatief is, maar de voldoening die het me geeft om anderen fulltime te mogen dienen, is niet in materie uit te drukken.

Eind vorig jaar was ik ontroerd toen een persoon me een envelop met drie briefjes van 50 euro gaf als dankbaarheid voor het werk dat ik met HindoeDharma.nl doe en van de week vond ik een anonieme envelop met een paar briefjes van 50 euro in mijn brievenbus met een verzoek hiermee mensen de mogelijkheid te bieden om gratis kennismakingsgesprekken te voeren voor personal coaching.

Ik vind dit zulke prachtige gebaren en ben hier enorm dankbaar voor. Niet alleen om het gebaar zelf, maar vooral omdat het zo’n positief contrast is vergeleken met de dreigbrieven die ik jaren geleden kreeg. Na al die jaren ervaar ik eindelijk de vreugde om niet meer ‘verboden’ te zijn. Ik hoef niet meer anoniem mijn kennis en ervaringen te delen, ik hoef niet meer bang te zijn voor anderen en ik ontvang zoveel liefde en dankbaarheid. Dat doet mij veel.

Degenen die mij deze giften hebben gegeven, dank ik hartelijk voor hun lieve bijdrage en blijk van waardering. Ook jullie als lezers en deelnemers van de activiteiten dank ik hartelijk voor jullie vertrouwen en het helpen groeien van HindoeDharma.nl en mij als persoon.

Ik hoop jullie snel weer te ontmoeten.

Dharma ki jai ho!

Hartelijke groet,
Ranjita

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *