Sinds ik terug ben uit India word ik ergens naartoe geleid. Het voelt alsof het universum zich aan het voorbereiden is om mij te bevrijden. Nu is het aan mij om actie te ondernemen en het te laten gebeuren.

13 jaar lang heb ik dag in en dag uit gestudeerd en gewerkt. Ik voelde me als een geprogrammeerd wezen. Hoewel ik routine had in mijn leven en een goede carrière had, voelde ik altijd een soort leegte in me, omdat ik altijd het gevoel had dat ik niet echt aan het leven was. Ik voelde mijn hart niet kloppen, ik deed geen spannende dingen, ik liet de gekke meid in mij niet vrij rennen…..

Maar nu heb ik het gevoel dat mijn tijd is aangekomen. Alhoewel ik me zorgen maak over vragen als hoe ik mijn rekeningen zal gaan betalen etc. Wat er nu in mijn leven gebeurt, voelt als een teken dat ik een bepaalde richting op moet gaan. Ik heb een milieu nodig waar ik alle tijd en ruimte heb om aan mezelf, mijn leven, mijn talenten en vaardigheden te werken, zodat ik uiteindelijk mezelf kan inzetten voor anderen.

Ik bereid me voor om daar naartoe te gaan waar mijn hart me zal brengen… en als je mijn blogs hebt gelezen of me op Instagram volgt, weet je waar dat zal zijn 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *