De laatste tijd heb ik toch zoveel vernieuwende ideeën! Eerst hebben we met z’n vieren een mandironderzoek opgezet, ik heb diverse eventconcepten ontwikkeld, er is een filmhoek op de site gekomen, een hindoe-meld-klacht/misbruik-anoniem-functie is ontwikkeld en gelanceerd…

Ik ga eindelijk (na een jaar twijfelen) een dictafoon kopen, ik wil een filmcamera kopen, ineens wil ik alleen maar Bollywoodfilms kijken en word ik ó zo vrolijk van al die bhakti-animatiefilmreviews, ik heb behoorlijk trek in lekker eten, ik heb ineens allerlei ideeën voor leuke polls, interviews en filmpjes… Goh, ik heb me lang niet zo energiek gevoeld!

Ik zit nu lekker ontspannen op mijn werk met een kop warme chocolademelk en na lange tijd ben ik weer een blog te schrijven. God, wat voelt dat goed! Nou, de afgelopen Navratri heeft me goed gedaan. Wat mij betreft mag elke dag zo vredig en inspirerend zijn. Meteen schiet me weer een leuk idee tebinnen. Och, ik word er zo vrolijk van, al die nieuwe energie en inspiratie. Het lijkt allemaal wel een droom. Na lange tijd voel ik me ontspannen en energiek. Sjee, ik moet vaker naar de mandir gaan zeg!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *