Voordat ik borstkanker kreeg, was ik alleen maar bezig met mijn toekomst. In mijn wereldje draaide alles om mijn uiterlijk en geld. Alles wat ik deed, was voor “later”. Op een dag had ik een vreemd gevoel in mijn borst en ging ik naar het ziekenhuis. Ik bleek borstkanker te hebben. Helaas had ik geen andere keus dan mijn borst te laten afzetten.

De tijd daarna kon ik mijn draai niet vinden in het leven. Ik dacht alleen nog maar aan kanker en het verwerken de amputatie. Mijn man laat niets zien, maar hoe zal hij voortaan naar mij kijken? Wat voor invloed heeft de borstamputatie op mijn huwelijk? Wat moet ik mijn kind vertellen? Ik kon er niet mee omgaan, tot ik iemand ontmoette met hetzelfde lot. Zij heeft me door het eerste half jaar heen gesleept. Zo begon ik weer oog te krijgen voor de wereld om me heen. De dingen waarover ik me voorheen druk maakte, deden me niets meer. Ik hoefde geen modieuze kleding meer, geen nieuwe auto of een groot huis. Het leek alsof ik een vreemde werd voor mezelf. Maar tegelijkertijd had ik haast. Wie weet hoe lang ik nog te leven heb?

Dus ik besloot alleen nog maar naar het heden te kijken en de dingen te doen die me nu gelukkig maken. Ik ben mijn leven opnieuw begonnen en voel me herboren.

3 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: hindoedharma.nl/blog/niet-later-maar-nu/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Here you can find 15906 more Info on that Topic: hindoedharma.nl/blog/niet-later-maar-nu/ […]

 3. 220 schreef:

  … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: hindoedharma.nl/blog/niet-later-maar-nu/ […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *