Er zijn veel zogenaamde pandits die misbruik maken van hun positie. Ze spelen in op de onwetendheid van mensen en vullen zo hun zakken. Niet alleen dat, ze bevredigen ook hun seksuele lusten door vrouwen te misbruiken. Dat tweede sluit precies aan bij mijn ervaring, een vreselijke ervaring die ik heb gehad met een pandit die ik voorheen als vaderfiguur respecteerde.

Ik leidde een gehuwd leven, maar mijn man en ik dreven uit elkaar door zijn verslaving. Mijn man was verslaafd aan drugs en alcohol, een nare en slopende combinatie. Niet alleen zijn lichaam en geest, maar ook onze relatie ging eraan kapot. Mijn man hield heel veel van me, dat weet ik zeker. Maar die verslaving begon hem op den duur helemaal in beslag te nemen. We zaten diep in de schulden en hij kon geen moment zonder alcohol en drugs. Hij werd gek als hij het niet kreeg. Het leek alsof hij bezeten was door een kwade geest.

Met de dag werd ik banger, bang om hem kwijt te raken. Het ging steeds maar slechter. Ik kon het allemaal niet meer aan. Mijn moed was totaal gezakt en ik zag maar geen oplossing. Dus zocht ik hulp bij een pandit. Hij verzekerde dat hij mij kon helpen om mijn man van zijn verslaving af te helpen. Hij had het immers al vaker gedaan, zei hij. Ik wist me geen raad en eindelijk kwam er een mogelijke oplossing in zicht. Ik was zo blij dat deze pandit me wilde helpen. Mijn hoop op een goede toekomst met mijn man werd groter. Ik vertrouwde de pandit, omdat ik wist dat hij zelf ook een gezin had. “Hij is getrouwd, heeft kinderen en zelfs kleinkinderen. Dus hij zal mijn situatie zeker begrijpen en me ook kunnen helpen,” dacht ik. Bovendien respecteerde ik hem als vaderfiguur.

“Hoe meer pooja je doet, des te beter het zal gaan,” zei hij tegen me. Zo gezegd, zo gedaan. Meerdere keren kwam ik bij hem thuis om onder zijn begeleiding rituelen te verrichten. Maar op een dag kwam hij met een heel ander soort ritueel. Hij zou een bepaald waterbad voor me maken waarmee ik moest douchen, maar dat douchen moest door hem gebeuren, omdat hij een braahman was en zijn zegen tijdens de handeling heel belangrijk was.

Destijds was ik heel depressief, hopeloos en radeloos. Ik was mezelf helemaal kwijt. Het enige wat ik wilde, was mijn man terug, en ons gelukkige leven. Dus ik onderging het ritueel. In het begin raakte hij me aan tijdens het baden, overal, maar toen ik zei dat ik het niet prettig vond en dat hij alleen het water over me heen mocht gooien, hield hij op met aanraken. Hij gooide het water verder over me heen en bleef doorgaan met het reciteren van de mantra’s. Ik durfde hem niet aan te kijken, maar in de spiegel van de badkamer zag ik dat hij erg opgewonden was.

Toen ik thuis kwam, heb ik enorm gehuild. Ik voelde me vies en ben meteen onder de douche gaan staan. Drie uur lang heb ik onder de douche zitten huilen. Tegelijkertijd bad ik tot God dat het ritueel zou helpen en Hij snel geluk in mijn leven zou terugbrengen.

De volgende ochtend belde de pandit me dat er nog één ritueel over was. Daarna zou mijn man, en daarmee mijn leven, weer normaal worden. Wel zei hij dat het ritueel deze keer bij mij thuis moest gebeuren. Ook moest ik deze keer een sari dragen. “Dat stelt Bhagwaan meer op prijs,” zei hij. Ik deed wat hij zei en hij kwam bij mij huis. Het begon normaal. Ik ging naast hem zitten en de havan begon. Op een gegeven moment vroeg hij mijn hand. Hij zei dat hij me iets zou geven dat mijn leven voor altijd zou beteren.

Het klonk als muziek in mijn oren. Ik was zo blij dat alle problemen aan hun eind zouden komen! Dus ik strekte mijn arm uit en opende mijn hand. Maar de pandit gaf me iets heel anders, iets wat levenslang als wond op mijn lichaam en geest is gebleven. Hij pakte mijn hand hard vast en begon me uit te kleden. Ik probeerde hem tegen te houden, maar hij was sterker dan mij en begon op me te liggen. Voor het vuur in de havan kund heeft hij me verkracht. Ik schreeuwde en gilde, maar al snel had de man wat hij wilde.

Toen ik weer bij bewustzijn kwam, vond ik mezelf naakt en hulpeloos op de grond van mijn woonkamer. Ik voelde me een achterlijke vrouw en walgde van mezelf. Jankend wankelde ik naar de badkamer en nam een koude douche. Tijdens het douchen schreeuwde en gilde ik mijn pijn uit. Huilend ben ik naar bed gegaan en daar ben ik blijven liggen. Steeds schoten beelden en gevoelens van die gebeurtenis me door het hoofd. Ik werd er gek van en begon steeds harder te schreeuwen.

Na een poosje was mijn energie op. Ik kon niet meer schreeuwen. Zelfs huilen lukte me niet meer. Op dat moment ging de telefoon; mijn man was overleden.

Het is nu acht jaar geleden dat dit is gebeurd en uit schaamte heb ik het nooit aan iemand verteld. Als ik nu terugdenk, walg ik nog steeds van mezelf. Hoe heb ik zo naïef kunnen zijn? Hoe heb ik dit kunnen laten gebeuren? Waarom was ik zo dom?

Als je hopeloos bent en het licht niet meer ziet, kunnen mensen je heel ver krijgen. In zo’n situatie maken zelfs pandits, die als voorbeeldfiguur zouden moeten dienen, misbruik van je. Raakshas’ kunnen het zijn. Lustvol, walgelijk en brute verkrachters!

6 antwoorden
 1. Sila zegt:

  Ik vind het vreselijk jou is overkomen. Ik kan me best voorstellen hoe radeloos je was en dat voor het LIEFDE op Zoek ging naar hulp. Tegenwoordig zijn er geen pandits meer, mane bandiet. Ze misbruiken het naam Van GOD om extreme dingen te doen. Voor mij zijn het demonen in een gedaan te Van een mens. Het zijn ook altijd mensen die onwetend zijn en lability zijn, Daar gaan ze. Het zijn echoes roofdieren. Ik vraag me af of je ook heb Moeten betalen voor zijn diensten. Ze handelen zogenaamd in naam Van GOD.ZE kunnen de betekenis niet . Alle Goddlijke namen zijn klutz met sleutel. Wanneer je deinnerlijke betekenis weet, Dan ga je mensen met LIEFDE helpen. G-O-D in de Drie eenheid vertegenwoordigd ;GENERATOR (Schepper), ONDERHOUDER, DESTRUCTIEVE( vernietegend). Het zijn codes en de waarheid wordt door de pandiets geheim gehouden en wordt alleen gehersenspoeld. Doe zelf kennis, en kom naar voren met je verhaal.jij bent niet de eerste persoon. Ik dankje voor je openheid.
  Sai Ram

  Beantwoorden
 2. Leeks zegt:

  Sinds 2014, geloof ik niet in pandits.
  Ik ben een hindoe en geloof in God.
  Ik heb God niet gezien, weet niet of het een zij of hij is.

  Veel pandits, zijn blijven hangen in het verre verleden. En beweren velen dat ze, rechtstreeks in contact staan met God. Beweren, dat ze elk ziekte of kwaal kunnen genezen.

  Wat mevrouw, is overkomen ,is niet goed te praten, als ik kom te weten, wie die idioot is, maakt ik een afspraak en hem een levensles, onderrichten.

  God, heeft alles gegeven, zelf heeft hij/zij niks gemaakt, alles wat we nu hebben, heeft de mens gecreerd, met het verstand die God, de mens heeft gegeven.
  God, heeft geen bom, auto of toiletpapier gemaakt.

  God, heeft nergens schuld aan.
  God, heeft twee wegen gegeven:
  “Goede en slechte ” keuze is aan de mens.
  Ik bid tot God, niet om voor mij iets te doen, maar mij de goede weg te laten zien om mijn doel te bereiken.

  Ik geloof niet in mandirs, ik geloof in gebouwen, waar mensen zich thuis voelen. Ik offer niks aan de God of aan de pandit.
  Mijn God is blij, als ik geef aan mensen,die het echt nodig heeft.
  Pandits zijn, is alleen een manier om mensen te misleiden, bedonderen of
  op te lichten. Zij zien de veranderingen
  niet. Door mensen te manipuleren,
  willen ze alleen hun status, inkomen en elegale inkomsten beschermen.

  Beste mevrouw, als ik honger heb, ga
  Ik naar de supermarkt en als ik ziek ben, zoek ik hulp bij de medici .
  Ben je radeloos, vraag nooit aan een pandit om raad, zou ik zeggen.
  De keuze is aan u.

  Als de automonteur, ziek wordt gaat hij naar de dokter en als de auto van de dokter defect is gaat hij naar de monteur.
  Wij leven in een wereld, vol hobbels.
  Nou ja, als het stormt,zal een paar dakpannen wegwaaien.
  Beste mevrouw, ik wens je heel veel gezondheid, geluk vrede en liefde in je
  omgeving. EEN STRALENDE TOEKOMST.
  Geloof in je zelf en in God.
  Ikzelf, ben niet bang voor God, maar voor pandits, zij maken meer kapot, dan ze doen alsof ze het niet weten.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: hindoedharma.nl/blog/verkracht-door-een-pandit/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: hindoedharma.nl/blog/verkracht-door-een-pandit/ […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *