Ranjita Kareri bergen

Los van de rat race, maar wat nu?

/
Ken je dat gevoel dat je helemaal vast zit? Dat je niet meer weet wat je eigenlijk ècht wilt met je leven? Ik denk dat ik nu op zo'n punt ben beland.....
Tibetaanse geluksstenen

Yoga: leven vanuit je levensenergie

/
Vandaag is het Internationale Yogadag. Een bijzondere dag waarop…
Ranjita in bergen, kou en aan het schrijven

Mijn weg door stilte, kou, klimmen (en heel veel vallen)

/
Zondagochtend kwam ik terug van mijn stilteretraite. Ik had 10 dagen in een meditatiecentrum doorgebracht, waarvan 9 dagen in edele stilte, soberheid, zonder enige afleiding en zonder enig contact met anderen; hetzij mondeling, lichamelijk, schriftelijk of non-verbaal.
Saturnus Shani

Combinatie Ketu en Shani: niet zo negatief als we vaak denken

/
Op 23 maart a.s. komen Ketu en Shani elkaar tegen en zullen zij tot 23 januari 2020 in hetzelfde teken blijven staan. Veel mensen raken in paniek als ze over deze combinatie horen, omdat Ketu en Shani door veel hindoes als negatieve graha's worden gezien. Terwijl Ketu en Shani juist heel mooie graha's zijn en ons veel kunnen brengen. Geen reden voor paniek dus!

Workshops voor rust, balans en helen

Ben jij iemand die altijd meer geeft? Ren jij jezelf vaker voorbij? Of heb je gewoon meer behoefte aan energie en balans in je leven en weet je niet hoe je het moet aanpakken? De komende workshops staan in het teken van rust, balans en helen. Meld je snel aan!
Tibetaanse vlaggen Kunzum La Ranjita

Gezegende ontwikkelingen HindoeDharma.nl

/
HindoeDharma.nl bestaat 13 jaar. Hoewel de tijd op de momenten zelf zo langzaam leek te gaan, voelt het nu alsof de jaren voorbij zijn gevlogen. Steeds meer mensen weten HindoeDharma.nl te vinden als zij vragen hebben over het hindoeïsme, maar ook voor janma kundali's, astrologische readings en als het gaat om vedische kennis als instrument voor persoonlijke ontwikkeling, voor personal coaching bijvoorbeeld of privélessen.
Ranjita in Turkije 2010

De verboden vrouw spreekt: HindoeDharma.nl 13 jaar

/
13 jaar geleden had ik een bepaalde droom: een zelfverzekerde vrouw zijn. Van buiten leek ik dat wel, maar van binnen zat ik nog vaak vast in angsten, oordelen of verwarring.
Trap met poort Kangra Fort, Himachal Pradesh

Wat is het doel van mijn leven?

/
Sinds ik aan het afkicken ben gegaan van het workaholisme worstel ik steeds meer met de vraag wat nu eigenlijk het doel van mijn leven is. Met vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu sta, maar sinds afgelopen zomer sta ik meer dan ooit op een groot kruispunt in mijn leven en sta ik voor de grote vraag: Hoe moet ik nu verder?
Annastasia Ranjitadevi als kind

Kleine meisjes worden vrouwen met visies

/
Als kind had ik een droom. Een droom om voluit te leven en mijn leven helemaal zelf te bepalen. Niets te 9 tot 5 werken, doodmoe thuiskomen en geen tijd hebben om te ontspannen of leuke dingen te doen. Niets te 'huisje, boompje, beestje' zonder tijd te hebben voor jezelf.