Maandag 18 februari: Workshop Balans in je leven

19:00 – 22:00 uur, Den Haag

Ben jij iemand die altijd meer geeft? Ren jij jezelf vaker voorbij? Of heb je gewoon meer behoefte aan energie en balans in je leven en weet je niet hoe je het moet aanpakken?

Tijdens de workshop Balans in je leven leer je meer over jezelf en zet je de eerste stappen richting meer energie en balans in je leven.

  • Je krijgt verrijkende inzichten, bijvoorbeeld in jezelf, je leven en/of je kwaliteiten
  • Je weet wat je anders wilt
  • Je krijgt handvatten om meer energie en balans te creëren

De setting is kleinschalig, maximaal 10 personen, zodat er voldoende ruimte is voor interactie en individuele begeleiding.

Kosten: €15,- per persoon.

Koffie en thee zijn inbegrepen, evenals de benodigdheden.

Maandag 25 februari: Workshop Jezelf helen & beschermingsrituelen

19:00 – 22:00 uur, Den Haag

Wil jij jezelf kunnen beschermen tegen negatieve energie? Of heb jij het gevoel dat je regelmatig wordt leeggezogen door andermans energie?

Tijdens de workshop Jezelf halen & beschermingsrituelen gaan we in op de meest voorkomende energievreters, waar negatieve energie vandaan komt en ook vooral de manier waarop je daarmee kunt omgaan & hoe je jezelf kunt beschermen.

Kosten: €15,- per persoon.

Koffie en thee zijn inbegrepen, evenals de benodigdheden.

Maandag 4 maart: Workshop Meditatie & Pranayama

19:00 – 21:00 uur, Den Haag

Wil jij meer rust en balans in je leven? Vaak wordt gezegd dat meditatie en pranayama (ademhalingstechnieken) de ideale hulpmiddelen hiervoor zijn. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe kom je tot rust in het dagelijkse leven en hoe zorg je voor dat fijne zen-gevoel waar iedereen die mediteert het altijd zo over heeft?

Tijdens de workshop Meditatie & Pranayama gaan wij dit oefenen in een kleine setting.

De setting is kleinschalig, maximaal 10 personen, zodat er voldoende ruimte is voor praktijkgerichte oefeningen en individuele begeleiding.

Kosten: €15,- per persoon.

Koffie en thee zijn inbegrepen, evenals de benodigdheden.

—–

Het exacte adres waar de workshops plaatsvinden, volgt later. Er is gratis parkeergelegenheid. Mogelijk is de locatie niet toegankelijk voor mindervaliden (i.v.m. trappen).

Aanmelden voor workshops

Vul het volgende formulier in en betaal direct met iDeal om je aan te melden voor de workshops. Alle velden zijn verplicht. Per aanmelding kun je opnieuw het formulier invullen.

Alle tarieven zijn inclusief 21% btw. Met het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

—–

Totaal: € -