Al sinds zo’n vijf jaar kampte ik met verschillende problemen. Ik kreeg een chronische ziekte waardoor ik van mijn baas mijn baan moest verlaten, had conflicten thuis waardoor ik tegen een echtscheiding aan keek, kon geen nieuwe baan vinden… Ik kreeg financiële problemen, mijn omgeving keerde me de rug toe en de mensen met wie ik het zo goed had staken me een mes in de rug. Het was een zware en pijnlijke periode van vijf jaar.

Tot begin dit jaar geloofde ik niet zo in rituelen, astrologie en dat soort dingen. Maar toen ik ten einde raad was en tóch een pandit benaderde, bleek dat ik Shani graha had. Ik moest nu 23.000 keer mantra jaap doen van Shani in veertig dagen. Je snapt het wel, voor iemand die maar één dag in de week vegetarisch was en slechts een paar gebedjes opzei, was dit een zware klus. Maar ik heb het wel gedaan, omdat ik geen andere weg zag.

Na die veertig (voor mij zware) dagen had ik mijn jaap dan voltooid. Toen moest ik een graha shaanti puja doen. Baap re, die pandit heeft me zo vaak svaha laten zeggen dat ik een droge keel kreeg en ook kreeg ik kramp in mijn armen en benen. Ik was het niet gewend om zo lang en zo intensief puja te doen. Als ik jaap deed van de Shani mantra moest ik ook om de twee mala’s opstaan om mijn benen te strekken.

Maar na de lange periode mantra jaap en de graha shaanti puja werden de problemen wel steeds minder. Mijn man en ik hadden eindelijk een goed gesprek waarna het beter ging met ons gezinsleven, mijn medicijnen werden minder, mijn gezondheid werd beter en ik kreeg een betere baan en baas dan ik eerst had. Ook mijn sociale leven verbeterde ontzettend. Eindelijk kon ik weer lachen en genieten van het leven. En het leven heeft nog nooit zo mooi naar me terug gelachen!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. sex trẻ em schreef:

    … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: hindoedharma.nl/blog/na-vijf-jaar-lacht-mijn-leven-weer-naar-me/ […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *