Vijf jaar lang konden mijn man en ik geen kinderen krijgen. We hebben allerlei onderzoeken laten doen en het probleem bleek bij mijn man te liggen. Het waren vijf jaren vol ruzies en spanningen. Mijn man kon het niet verwerken, dat het probleem bij hem lag. Hij sloot zich op, keerde me de rug toe en praatte soms niet eens tegen me. Het is zelfs zo hoog opgelopen, dat we op het punt stonden te scheiden.

Dat kon ík weer niet verwerken, dus raadpleegde ik allerlei pandits. Maar helaas kon niemand mij helpen. Ik begon te googlen en kwam op deze site terecht, waar ik las over verschillende vrats. Ik begon rituelen te doen als een bezetene. Zeven dagen lang vrats gedaan en al die dagen door rituelen gedaan. Kathin vrat, puja, paath, mantra jaap… De hele dagen door heb ik tot ShivaShakti gebeden. Toen pas, na een week intensieve rituelen te hebben gedaan, kwam de zorg van mijn man naar boven en kwam er eindelijk een normaal gesprek tussen ons.

Natuurlijk hadden we het beide moeilijk met het feit dat we geen kinderen konden krijgen, onze families deden moeilijk en gaven mij de schuld ervan. Mijn mans hoofd werd gevuld en hij kon het niet meer aan. Hij kreeg rare gedachten. Zo wilde hij met zijn broer gaan praten, zodat hij spermadonor zou worden. Ik vond het vreselijk, kon mijn man niet zo zien. Hij was kapot, kon niet meer helder nadenken en werd depressief. Toen hebben we besloten onze krachten te bundelen en te vechten tegen deze moeilijke situaties. Pandits zeiden niets te kunnen doen, maar we hebben de hoop niet opgegeven. We hebben een maand lang intensieve rituelen gedaan en daarna hebben we opnieuw onderzoek laten doen.

Dit keer was er geen probleem te zien. De arts sprak van een wonder en dat was het werkelijk. Na de garbhadhaan sanskar te hebben gedaan, hebben we ons dan gericht op het krijgen van nageslacht, en ik raakte zwanger. Ik kan jullie niet vertellen hoe gelukkig we waren. Dat is echt niet in woorden uit te drukken. Inmiddels hebben we een pracht van een dochter, genaamd Ambika.

In puja zit zoveel kracht. Je moet het alleen erkennen en regelmatig toepassen, dan pas zul je het positieve ervan ervaren. Puja maakt het onmogelijke mogelijk, dat hebben wij ervaren. Veel mensen geven het al snel op, maar zoals ze zeggen: “Mehnat, himmat aur lagan se kalpana saakaar hoti hai.” Door middel van hard werken, moed en affectie komt je droom/wens uit. En wij hopen dat onze prachtige ervaring jullie ook heeft geïnspireerd en dat jullie ook zulke wonderen mogen ervaren.

ShivaShakti ki JAY!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *