Ik uit het vaak, mijn ontevredenheid over zaken in de hindoegemeenschap. Neppandits, het kuddegedrag van hindoes, onprofessionele organisaties, mensen die heel anders zeggen dan doen en alleen maar aan hun reputatie denken. Veel mensen zijn hier niet bewust van. Daarom probeer ik ze bewust te maken via mijn artikelen. Maar ik denk dat het nu wel genoeg is geweest. Het moet toch wel duidelijk zijn na al die blogs. Tijd om mijn energie in andere zaken te steken!

Al sinds ik een website heb, word ik steeds weer geconfronteerd met verschillende behoeften binnen de hindoegemeenschap. Mensen willen workshops, lezingen, congressen, oprechte en geleerde pandits die (normaal) Nederlands kunnen, organisaties die ze in hun behoeften voorzien. Zo zie je maar dat er – ondanks al die hindoeorganisaties en -stichtingen – toch zoveel behoefte is aan activiteiten in het kader van de Hindoe Dharma. Misschien is het voor mij tijd om daar wat mee te doen.

Ik heb al wat concepten op papier staan, maar hoe breng ik ze in de praktijk? Om evenementen te organiseren heb je tijd, geld en mensen nodig. Tijd lukt wel, geld moet ook wel op de één of andere manier te regelen zijn. Maar waar haal je mensen vandaan? Waar vind ik enthousiaste, gemotiveerde mensen die écht ergens mee bezig willen zijn?

Ik richt me tot jullie: Wil jij je inzetten voor de hindoegemeenschap? Ben je enthousiast en wil je iets doen aan de downfall van de Dharma? Heb jij de drive in je om activiteiten te organiseren voor je mede-hindoes? Laat het me weten!

5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *